Sinterklaasviering

Vooraf was het weer enorm spannend... dagelijks volgde de onderbouw het Sinterklaasjournaal, en wat waren er weer een hoop problemen dit jaar! Maar gelukkig lukte het Sinterklaas toch om op 5 december met zijn Pieten langs te komen bij ons op school. Wel was er nog even een probleem met een vermiste Piet, maar gelukkig had onze lieve postbode Lisenka hem gevonden en bracht zij hem met haar postfiets even naar school.

De onderbouw mocht in het speellokaal op visite bij Sinterklaas. De kleuters hebben laten zien dat zij al heel veel kunnen. Van kunstjes op matten tot mooie bouwwerken maken aan toe. Groep 3 en 4 hebben van alles laten zien met letters en lezen, en groep 4 kon zelfs de tafel van 10 al opzeggen! Niet dat de Pieten daar iets van snapten, die gingen tafels van de gang halen toen het over tafels ging. Misschien moeten zij nog even bij juf Anita langs komen?

Vanaf groep 5 waren er lootjes getrokken voor surprises. En wat waren er weer fantastische creaties gemaakt! Vol bewondering keken ook Sint en zijn Pieten toe toen zij ook deze groepen nog even bezochten. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd feest.

Klik op de foto voor het gehele album.