Schoolreis Unit 123

Op maandag 24 juni ging groep 123 op schoolreis. De rest van de school had de eerste dag van het tropenrooster, maar wij gingen lekker naar een speelpark met veel groen en water.

We begonnen in de binnenspeeltuin, waar heerlijk geklommen en geklauterd werd. Daarna gingen de groepjes het park in. Grote topper was het varen in een bootje, maar de spookboerderij was ook een grote hit. Er was een dief en er waren spinnen....! Tegen de middag kregen de kinderen het toch wel erg warm. Tijd om vast lekker naar de waterspeeltuin te gaan dus! Nadat we al even lekker gespetterd hadden gingen we binnen een frietje eten. Dat ging er wel in! Daarna lekker met ons allen weer naar de de waterspeeltuin. Heerlijk met dit weer! We eindigden nog met een lekker ijsje, en gingen toen moe maar voldaan weer terug naar school. Wat zullen de kinderen lekker slapen vannacht! (En de hulpouders en de juffen ook...)

Klik op de foto voor het volledige album.