Overblijf

Onder constructie

Wat doen wij?

Wij zorgen dat de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur op school kunnen overblijven. Voor deze tussenschoolse opvang hebben wij diverse cursussen gevolgd, zodat we het overblijven op een verantwoorde manier kunnen uitvoeren.

Aanmelden

U kunt door middel van een briefje bij de leerkracht van uw kind aangeven of uw kind overblijft.

Als uw kind op vaste dagen overblijft dan hoeft dit alleen bij de eerste keer, maar wanneer uw kind af en toe overblijft dan vragen wij u vriendelijk om dit per keer door te geven.

Wat doen we tijdens het overblijven?

We eten gezamenlijk en gestructureerd met de kinderen. Voor het overblijven mogen wij gebruik maken van de gemeenschapsruimte. Hier staan voldoende tafels en stoelen, zodat de kinderen in alle rust kunnen eten. Na het eten verzorgen wij ook een stukje ontspanning voor de kinderen. Bij mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen en bij slecht weer kunnen ze knutselen of een spelletje spelen. We hebben hiervoor ook de nodige materialen. De leerlingen van hogere groepen mogen achter de computer, op goedgekeurde sites.

Betaling

Overblijven kost geld. De betaling van het overblijven wordt via de bank gedaan. Aan het einde van de maand wordt de lijst met dagen ingeleverd bij de administratie. Naar aanleiding daarvan wordt de factuur opgemaakt en verstuurd via het mailadres: finance.giessenlanden@o2a5.nl

Voor vragen over de factuur kunt u mailen naar: finance.giessenlanden@o2a5.nl of mdevries@o2a5.nl . Vanaf dit mailadres ontvangt u ook eventueel een betalingsherinnering.