Afscheid juf Janny

Op onze openbare school die als enige school in een dorp met een actief christelijke gemeenschap staat zijn de godsdienstlessen een waardevolle toevoeging. De afgelopen jaren werden deze lessen verzorgd door Janny Vermeulen. De eerste jaren gaf zij de lessen alleen aan groep 5 en 6, de laatste jaren kwamen daar ook de groepen 7 en 8 bij.

Deze lessen waren naast inhoudelijk ook altijd gewoon erg leuk volgens de leerlingen. Janny verwerkte de stof vaak op creatieve wijze met een spel of een knutsel. Na al deze jaren heeft Janny aangegeven dat het genoeg geweest was. Voor ons erg jammer, want Janny was echt onderdeel van onze school geworden. Zo nam zij de laatste jaren ons ook de organisatie van het kerstkoor uit handen.

Inmiddels is er denken wij een waardige opvolgster voor Janny gevonden, maar we wilden haar eerst een uitgebreid afscheid geven! Er waren wat toespraken en de leerlingen hebben zelf een ABC geschreven en opgevoerd. We gaan je missen Janny!

Klik op de foto voor het album.