Afscheid groep 8

Op 18 juli was het dan eindelijk zover, de filmpremière van groep 8! We namen weer een eindfilm op met groep 8. Weken lang teksten leren en oefenen, een spannende opnamedag en daarna vrij relaxed het jaar verder af maken. Op de avond van de première werd het wel weer spannend… Je mooiste kleren aan (in retrostijl) en dan met zo'n fantastische auto een rit maken die eindigt op de rode loper.

De gasten waren onder de indruk van het acteertalent van de leerlingen, de reacties waren weer enorm positief. Na de film verrasten de leerlingen de school met een mooie foto als afscheidscadeau en werden zij daarna natuurlijk zelf een voor een in het zonnetje gezet. We gaan jullie missen, maar wensen jullie natuurlijk enorm veel succes in jullie verdere schoolloopbaan. We hopen dat jullie ons af en toe even komen vertellen hoe het gaat!

Klik op de foto voor het album van deze avond.