Na de drukke Sinterklaasperiode is het altijd fijn dat we nog een gezellige periode krijgen maar dan wat rustiger en sfeervoller. Het begint al wanneer ouders de school weer zo mooi versieren. Wat is het dan gezellig binnenkomen iedere ochtend, vooral als in de klas ook nog kerstliedjes klinken en de open haard op het digibord 'brandt'.

Een aantal leerlingen heeft wekenlang geoefend om met het kerstkoor mee te zingen. Op maandagavond 16 december mochten zij optreden in de kerk. Wat heeft iedereen weer genoten! op dinsdagmiddag hebben zij op school opgetreden voor alle leerlingen.

Donderdagavond 19 december was het dan tijd voor het jaarlijkse kerstdiner. Heerlijk om te zien hoeveel zin de kinderen erin hebben bij binnenkomst. Iedereen in zijn mooiste outfit en met de lekkerste hapjes. We hebben heerlijk gegeten. Na afloop hebben we volgens traditie weer buiten gezongen voor de ouders, die ons buiten al stonden op te wachten met glühwein en chocolademelk bij de vuurkorven.

Geniet van de feestdagen, de vakantie en elkaar!

Team OBS Het Tweespan

Klik weer op de foto voor meer beelden. Het album wordt nog verder aangevuld.