Ook deze ochtend duurde het lang voordat iedereen wakker was. Je zou bijna gaan denken dat zo'n kamp toch echt wel vermoeiend is...

Bij het ontbijt trakteerde Maartje ter ere van haar verjaardag op een lekkere croissant. Daarom zongen we natuurlijk nog een keer voor haar. Na het ontbijt ging iedereen snel opruimen. Het vooruitzicht dat als de boel snel schoon was we ook snel in het pretpark Hemelrijk zouden zijn, was genoeg om de kinderen heel hard te laten werken.

Bij aankomst in het pretpark waaide het extreem hard, maar gelukkig werd het in de loop van de dag ontzettend lekker weer. Na het lekkere frietje dat we tussen de middag aten gingen zelfs de bikini's aan en waren er leerlingen die gingen zwemmen. Anderen overwonnen hun achtbaanangst en gingen daar zo'n 80 keer in of bleven maar van de waterglijbaan gaan. Intussen zagen we ook langzamerhand wat kinderen instorten. Er werd af en toe gezucht en bedacht of ze bij thuiskomst eerst nog zouden gaan eten of maar gewoon gelijk in bed zouden ploffen...

De terugreis zat niet voor iedereen mee. Sommige auto's raakten flink in de file. In sommige auto's werden sterke kampverhalen uitgewisseld, in andere auto's was het verdacht stil. Bij aankomst moest er natuurlijk even flink geknuffeld worden met de ouders en broers en zussen. We gingen nog even snel naar binnen voor een kort afrondend praatje en natuurlijk vooral ook om iedereen te bedanken voor weer een fantastisch kamp!

Klik op het plaatje voor het album.