Overblijf

overblijf definitief

Even voorstellen

Wij zijn (van links naar rechts) Griet Sonnema (18 jaar overblijf), Sjanie de Krey (8 jaar overblijf) en Gitta Hoekwater (13 jaar overblijf).

Wat doen wij?

Wij zorgen dat de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur op school kunnen overblijven. Voor deze tussenschoolse opvang hebben wij diverse cursussen gevolgd, zodat we het overblijven op een verantwoorde manier kunnen uitvoeren.

Wat doen we tijdens het overblijven?

We eten gezamenlijk en gestructureerd met de kinderen. Voor het overblijven mogen wij gebruik maken van de algemene ruimte in de hal. Hier staan voldoende tafels en stoelen, zodat de kinderen in alle rust kunnen eten. Na het eten verzorgen wij ook een stukje ontspanning voor de kinderen. Bij mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen en bij slecht weer kunnen ze in de algemene ruimte knutselen, spelletjes spelen. We hebben hiervoor ook de nodige materialen.

Betaling

Overblijven kost geld. In het nieuwe schooljaar (2015-2016) wordt de betaling via de bank gedaan. Als u eenmalig overblijft kost dit €1,50. Als u een 10-ritten kaart koopt, kost het u €12,50. Voor vragen kunt u mailen naar: grietsonnema@gmail.com of bellen naar: telefoonnummer: 0184-651825.